19.4.2018 5151
RECIPE 4 uni-on
Projenin Amacı: 4 farklı ülkeden toplam 20 genç katılımcı, kültürlerin gastronomi üzerine etkisini tartışıp çiçeklerin, doğanın ve kültürlerin önemi hakkında fikir sahibi olunmuştur. Her ülke katılımcıları kendi ülkelerinin yemeklerini pişirerek geleneksel mutfaklarını tanıtmayı amaçlamıştır.
RECIPE 4 UNION
Proje Sahibi: İspanya IKL Union
Projenin Ortakları: Türkiye, Bulgaristan, İtalya
Proje Fon Kaynakları: İspanya Ulusal Ajansı
Proje Dönemi: 2018 Bitti.
Projenin Amacı: 4 farklı ülkeden toplam 20 genç katılımcı, kültürlerin gastronomi üzerine etkisini tartışıp çiçeklerin, doğanın ve kültürlerin önemi hakkında fikir sahibi olunmuştur. Her ülke katılımcıları kendi ülkelerinin yemeklerini pişirerek geleneksel mutfaklarını tanıtmayı amaçlamıştır.
Projenin Faaliyetleri: İspanya'nın Letur şehrinde 8 gün süreyle gastronomi workshopları düzenlenmiştir. Kaymakamlığımız workshoplara 4 genç ve 1 gençlik lideri göndermiştir.
Proje Çıktısı: Uluslararası yeni yemek tarifleri videosu hazırlanmıştır. Katılımcılara Youthpass belgeleri verilmiştir.
Eng:
A total of 20 young participants from 4 different countries had discussions on the cultural influences on gastronomythe importance of flowers, natureculture. Participants from each country aimed to introduce their traditional cuisine by cooking meals from their countries.
RECIPE 4 UNION
Project Owner: Spain IKL Union
Project Partners: Turkey, Bulgaria, Italy
Project Funder: Spanish National Agency
Project Period: 2018 Over.
Purpose of the Project: A total of 20 young participants from 4 different countries had discussions on the cultural influences on gastronomy and the importance of flowers, nature and culture. Participants from each country aimed to introduce their traditional cuisine by cooking meals from their countries.
Project Activities: Gastronomy workshops were organized in the course of 8 days in Letur, Spain. Our district governorate sent 4 young people and a youth leader.
Project Outcome: New international recipe videos were shot. Youthpass documents were given to the participants.
- RECIPE
- 4
- uni-on
- RECIPE
- 4
- uni-on
- Projenin
- Amacı:
- 4
- farklı
- ülkeden
- toplam
- 20
- genç
- katılımcı,
- kültürlerin
- gastronomi
- üzerine
- etkisini
- tartışıp
- çiçeklerin,
- doğanın
- ve
- kültürlerin
- önemi
- hakkında
- fikir
- sahibi
- olunmuştur
- Her
- ülke
- katılımcıları
- kendi
- ülkelerinin
- yemeklerini
- pişirerek
- geleneksel
- mutfaklarını
- tanıtmayı
- amaçlamıştır
- A
- total
- of
- 20
- young
- participants
- from
- 4
- different
- countries
- had
- discussions
- on
- the
- cultural
- influences
- on
- gastronomythe
- importance
- of
- flowers,
- natureculture
- Participants
- from
- each
- country
- aimed
- to
- introduce
- their
- traditional
- cuisine
- by
- cooking
- meals
- from
- their
- countries